ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ-ΜΑΖΩΤΟΣ: «Βλέπω τον αδελφό μου να κωλοσύρνεται»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ-ΜΑΖΩΤΟΣ: «Βλέπω τον αδελφό μου να κωλοσύρνεται»

Σύμφωνα με τον Βάσο Βάσου («Πολίτης»), ως μάρτυρας κατέθεσε ο αδερφός του θύματος, Σάββας Βασιλείου, ο οποίος ήταν πολύ έντονος αναφερόμενος στον Νάσο Δημητρίου: «Δεν αρνούμαι ότι τον μισώ. Κατέστρεψε τη ζωή του αδελφού και της οικογένειάς μου. Τον βλέπω μπροστά μου και τρέμω. Θα μπορούσα να τον σκοτώσω».

Ο Σάββας Βασιλείου, αντεξεταζόμενος από τον δικηγόρο υπεράσπισης Σάββα Μάτσα παραδέχθηκε το μίσος του και μίλησε για τον αδερφό του: «Βλέπω τον αδερφό μου να κωλοσύρνεται. Έφτασα στο σημείο να του αλλάζω πάνες. Δεν κοιμάμαι τη νύχτα».

Ο κ. Μάτσας, υποδεικνύοντας φωτογραφίες του κατηγορούμενου και του θύτη σε ευτυχισμένες στιγμές, εξήγησε στον Σ. Βασιλείου, ο οποίος χαρακτήρισε «φονιά» τον κατηγορούμενο, ότι φαίνεται η εχθρότητα και ο παραλογισμός αυτού και του αδελφού του για τον Νάσο, για να δεχτεί την απάντηση: «Δεν είπα κάτι. Δείξε του τις φωτογραφίες να δει τι ωραία περνούσαμε πριν. Κατέστρεψε δυο οικογένειες».

Θέση της υπεράσπισης ήταν ότι κατά τη μεταφορά του Νάσου Δημητρίου στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου από αστυνομικούς, ο αδελφός του θύματος τον έβρισε και τον απείλησε λέγοντάς του «το μαχαίρι εν’ πάνω σου που το έμπηξες», κάτι που υπέδειξε ως μεταφορά και όχι ως κυριολεξία ο Σάββας Βασιλείου.

Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη (11/1).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top