ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Τους έφταιξαν τα θερμοκήπια

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Τους έφταιξαν τα θερμοκήπια

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές αξίας δύο χιλιάδων ευρώ σε θερμοκήπια στη Δερύνεια, ιδιοκτησίας 59χρονου γεωργού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 59χρονος γεωργός από τη Δερύνεια κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι χθες το πρωί εντόπισε σκισμένα τα νάιλον καλύμματα των θερμοκηπίων του που διατηρεί σε αγροτική περιοχή στη Δερύνεια.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή, επιθεώρησαν τα θερμοκήπια και από έρευνες που διενήργησαν διαφάνηκε ότι η ζημιά προκλήθηκε σε 13 θερμοκήπια κατά τη διάρκεια της νύχτας 11 προς 12 Ιανουαρίου με τη χρήση μαχαιριού ή άλλου εργαλείου με λεπίδα.

Η αξία της ζημιές που προκλήθηκε στα θερμοκήπια ανέρχεται στις 2,100 ευρώ και δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE