Χριστοφή: «Να σώσουμε ότι σώζεται…»

Χριστοφή: «Να σώσουμε ότι σώζεται…»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της άνετης νίκης της Ομόνοιας με 3-0, Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Αναλυτικά:

“Πάνω απ΄ όλα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη. Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε και πετύχαμε μία νίκη που στο τέλος θεωρείται εύκολη.

Δεν έγινε κάτι όμως, αφού πλέον δεν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά από τις πρώτες θέσεις, όμως βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες στη συνέχεια, για να μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώζεται.

Εδώ που φτάσαμε, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, απλά τα ντέρμπι που έρχονται έχουν περισσότερη σημασία, γιατί θεωρητικά είναι παιχνίδια έξι πόντων και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αφού παίζουμε και με αντιπάλους που είναι πιο ψηλά από εμάς.

Στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν κερδίζαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε και πολλές τελικές, αλλά είχαμε θέμα λίγο στο γκολ που δεν ερχόταν.

Πιστεύω όμως ότι όλοι όσοι δουλεύουν για την Ομόνοια ανέλαβαν τις ευθύνες τους και βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο τη νίκη, για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE