ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ιδιόμορφο ματς για Πέτεφ και… οι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι»!

Το ιδιόμορφο ματς για Πέτεφ και… οι αγωνιστικοί  «πονοκέφαλοι»!

Δεν σταματούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους «πράσινους» του Ιβάιλο Πέτεφ.

Η Ομόνοια ακόμη καλά – καλά δεν έφυγε από το Τσίρειο στάδιο (έπαιξε την Τετάρτη με τον Απόλλωνα και έχασε) και το Σαββάτο (20/1) είναι αναγκασμένη να μεταβεί ξανά στο ίδιο γήπεδο για να αντιμετωπίσει σε άλλο ένα ντέρμπι την ΑΕΛ.

Η Ομόνοια επί καιρού του Βούλγαρου τεχνικού δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ο στόχος για τους «πράσινους» στο ματς με τους «γαλαζοκίτρινους» είναι η επιστροφή στις νίκες έτσι ώστε το «τριφύλλι» να μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει για κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Πάντως η Ομόνοια κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού έχουν “χτίσει” μια θετική παράδοση, καθώς σε σύνολο 63 παιχνιδιών στο Τσίρειο οι “πράσινοι” νίκησαν 24φορές, σε 20 παιχνίδια νίκησε η ΑΕΛ ενώ 19 ματς τέλειωσαν ισόπαλα.

Φυσικά η προϊστορία είναι μόνο στα χαρτιά, αν η Ομόνοια θέλει τη νίκη θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη και στα 90λεπτά για να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρίποντο και το “διπλό”.

Το παιχνίδι για τον Ιβάιλο Πέτεφ θα είναι αρκετά ιδιαίτερο καθώς εκτός από τις σημαντικές απουσίες που θα έχει (κυρίως στην άμυνα) θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ΑΕΛ στην οποία παλαιότερα κάθισε στον πάγκο της και την κόουτσαρε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των «πρασίνων» ο Βούλγαρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τιμωρημένους, Φάνο Κατελάρη και Γουίλιαμ Σοάρες. Επίσης από την κερκίδα αναμένεται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και οι τραυματίες, Κανού, Εκίθα.

Στα θετικά για την Ομόνοια είναι ότι θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά στην αποστολή ο νέος τερματοφύλακας των «πρασίνων» ο Αλγκμπόκε και ο Γεωργιανός Κιπιανί του οποίου η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα, ενώ επιστρέφουν και οι Βύντρα και Μιχαίλοφ.

Τα σενάρια για τον καταρτισμό της ενδεκάδα πάντως δίνουν και παίρνουν. Ο Πέτεφ πάντως στην αμυντική του γραμμή αναμένεται την παρατάξει με τον Λούκα Βύντρα με τον παρτενέρ του να είναι μεγάλο ερωτηματικό χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον νεαρό Φραντζέσκου να παίρνει φανέλα βασικού.

Πάντως η Ομόνοια από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα μέχρι το ματς με την ΑΕΛ είχε ελάχιστο χρόνο μπροστά της να προετοιμαστεί. Η μοναδική προπόνηση που θα κάνουν οι «πράσινοι» θα είναι σήμερα (θα ανακοινωθεί κι η αποστολή) με τον Πέτεφ να περιμένει ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από το γεγονός αυτό και θα παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη για τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top