Πήρε αναβολή η υπόθεση του Συνεργατισμού

Πήρε αναβολή η υπόθεση του Συνεργατισμού

Αναβολή μέχρι τις 27 Μαρτίου πήρε η πρώτη ποινική υπόθεση που αφορά σε δάνεια του Συνεργατισμού συνολικού ύψους €3.588.063,00 περίπου.

Η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε σήμερα από τη δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας Χριστιάνα Παρπόττα να ορίσει την υπόθεση σε δύο μήνες προκειμένου να επιδοθεί κλήση και στην τέταρτη κατηγορούμενη, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η δικαστής όρισε την υπόθεση για τις 27 Μαρτίου στις 9.00 πμ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 9 συνολικά πρόσωπα, 7 φυσικά και 2 νομικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, κατηγορούμενοι είναι οι: Δημητράκης Σταύρου, Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης, Μαρία Χλωρακιώτου, Καρολίνα Αγγελοπούλου, Μαρία Χρυσάνθου, Κωνσταντίνος Λύρας, Γιώργος Μαυρέας, Detiero Enterprises Ltd και CHL Enterprises Ltd.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 19 συνολικά κατηγορίες που αφορούν στα αδικήματα της συνωμοσίας προς καταδολίευση, της απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, των ψευδών λογαριασμών με σκοπό την καταδολίευση, της αθέμιτης κτήσης περιουσιακού οφέλους και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE