ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τον Φεβρουάριο καλείται να απαντήσει ο 20χρονος που πήγε να ψηφίσει ως ο δίδυμος αδελφός του

ΠΑΦΟΣ: Τον Φεβρουάριο καλείται να απαντήσει ο 20χρονος που πήγε να ψηφίσει ως ο δίδυμος αδελφός του

Καταχωρήθηκε υπόθεση στο δικαστήριο εναντίον 20χρονου που αντιμετωπίζει τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπείας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 28.2.2018 προκειμένου ο 20χρονος να απαντήσει  παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος μετέβη την  Κυριακή των εκλογών σε εκλογικό κέντρο στη Γεροσκήπου προκειμένου να ψηφίσει στη θέση του δίδυμου αδερφού του.

Αρχικά είχε ψηφίσει ο ίδιος και ακολούθως ρώτησε αν μπορούσε να ψηφίσει για τον αδερφό του. Όταν έλαβε αρνητική απάντηση και του είπαν ότι έπρεπε να έρθει ο ίδιος προσωπικά αφού μετέβη σπίτι του και άλλαξε τα ρούχα του επέστρεψε στο εκλογικό κέντρο με την ταυτότητα του αδερφού του με σκοπό να ψηφίσει για τον αδερφό του.

Ωστόσο αφού έκανε την εγγραφή του υπέγραψε στο εκλογικό κατάλογο και κατευθύνθηκε στο παραβάν για να ψηφίσει, εκεί έγινε αντιληπτός από την αστυνομικό που ήταν καθήκον η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη.

Ακολούθως αφού ανακρίθηκε γραπτώς στα Γραφεία του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου, παραδέχτηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς  και αφέθηκε ελεύθερος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top