LIKE ONLINE

Tρελό κάρφωμα από Αντετοκούνμπο κόντρα στους NY Knicks- VIDEO

Tρελό κάρφωμα από Αντετοκούνμπο κόντρα στους NY Knicks- VIDEO

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να οδηγεί εκ τους ασφαλούς τους Bucks στα play-off του NBA με το σερί της ομάδας από το Μιλγουόκι να βρίσκεται πλέον στο 30-23.

 

Ο Έλληνας NBAer έβγαλε μια εκπληκτική φάση στο παιχνίδι της Τρίτης 6/2 (ξημερώματα Τετάρτης 7/2 στην Κύπρο) καταφέρνοντας εκτός από δεινός σκόρερ να χαρίζει απλόχερα και θέαμα.

Ήταν ξανά από τους διακριθέντες της ομάδας του σημειώνοντας 23 πόντους, μαζεύοντας 11 ριμπάουντ (double-doulbe) ενώ το κάρφωμα του θα βρίσκεται σίγουρα στα highlight της αγωνιστικής.

 Στη νίκη λοιπόν απέναντι στους Knics ο «Giannis» με το ένα χέρι κάρφωσε με δύναμη τη μπάλα στο καλάθι «τρελαίνοντας» τους σχολιαστές.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (μετά το 2:30)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top