ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Παρέλαβε εκρηκτικές ύλες 17χρονος κατ' εντολή 28χρονου - Υπό κράτηση

ΠΑΦΟΣ: Παρέλαβε εκρηκτικές ύλες 17χρονος κατ' εντολή 28χρονου - Υπό κράτηση

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών διερευνά η Αστυνομία εναντίον 28χρονου και 17χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη (8/2) από μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, με βάση την υπάρχουσα μαρτυρία που εξασφαλίστηκε κατά τις εξετάσεις των μελών της Αστυνομίας, μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, 2017, ο 17χρονος, κατ’ εντολή του 28χρονου, παρέλαβε από την επαρχία Λεμεσού εκρηκτικές ύλες τις οποίες και μετέφερε στην επαρχία Πάφου.

Γύρω στις 10.30π.μ., μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 17χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Στη συνέχεια, γύρω στις 4.20μ.μ., μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και προχώρησαν βάσει Δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 28χρονου.

Οι 17χρονος και 28χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top