ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μη χάσει την ευκαιρία για να πλησιάσει κι άλλο την 4η θέση!

Να μη χάσει την ευκαιρία για να πλησιάσει κι άλλο την 4η θέση!

Χαρακτήρα «τελικού» μέχρι τον επόμενο, παίρνει για την ΑΕΛ το παιχνίδι της Δευτέρας (12/02, 19:00) με αντίπαλο την Αλκή στο «Αμμόχωστος», το οποίο ρίχνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας, όμως αν κερδίσουν την «Αθάνατη», θα επιστρέψουν στην 5η θέση έχοντας 45 βαθμούς, μόλις τέσσερις λιγότερους από την 4η ΑΕΚ και πέντε από την 3η Ανόρθωση και θα παραμείνουν γερά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Το παιχνίδι όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, όχι μόνο γιατί η Αλκή «καίγεται» για βαθμούς, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και επειδή η ομάδα της Λάρνακας έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο φετινό πρωτάθλημα και στην καλή της μέρα, είναι ικανή για τα πάντα.

Ειδικά στην επίθεση έχει δείξει αρκετές φορές την ποιότητα της και η «γαλαζοκίτρινη» άμυνα ανάμενεται να έχει πολλή δουλειά…

Ο Μπαλταζάρ πάντως, ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι της Αλκής, τους μίλησε για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και για το πού θα πρέπει να «χτυπήσουν» για να μπορέσουν να πάρουν το διπλό.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακοινώνει από το απόγευμα, την πιο κάτω αποστολή:

Τζοσιμάρ Βοζίνια, Ευάγγελος Γεωργίου, Αντρέας Κεραυνός, Χάρης Κυριάκου, Μάρκο Αιρόσα, Μποκτάν Μιτρέα, Αντρέ Τεϊσέιρα, Χρίστος Γουίλερ, Μάρκο Σοάρες, Μάριος Νικολάου, Φιντέλις Ιρένε, Λεάντρο Σίλβα, Μέσκα, Αντρέας Αβραάμ, Χουάν Ρομάν, Μάνουελ Τόρες, Ντενίλσον Γκαμπιονέτα, Γιάννης Μαύρου, Μάριος Ηλία, Νταβίντ Τεξέιρα, Ίσμαελ Σάσι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Λαφράνς και Μπενίτεθ.

Αναφορικά με τα πλάνα του Μπαλταζάρ για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αϊρόσα και στο αριστερό ο Γουίλερ, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μιτρέα και Αντρέ Τεϊσέιρα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σοάρες μαζί με τον Φιντέλις και στην κορυφή της επίθεσης σε σύστημα 4-2-3-1, ο Τεξέιρα.

Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά τη θέση του επιτελικού μέσου και για τα άκρα της επίθεσης, αφού υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι (Σίλβα, Αβραάμ, Ρομάν, Τόρες, Γκαμπιονέτα, Σάσι).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top