ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 30χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 30χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Την οκταήμερη κράτηση ενός προσώπου, ηλικίας 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων διέταξε την Πέμπτη 15/2 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος συνελήφθη την Τετάρτη 14/2 μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, και φέρεται μέσα στον Φεβρουάριο να απέσπασε από εξοχική  κατοικία που βρίσκεται στη Φιλούσα Κελοκεδάρων της Επαρχίας Πάφου, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, δεντροκοπτική μηχανή και ηλεκτρικά  αξίας 3.120 περίπου ευρώ. 

Ακολούθως οι ανακριτικές αρχές ερεύνησαν την κατοικία του 30χρονου  στην οποία εντόπισαν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE