ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντούρις: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί…»! Τι είπε για το κυπριακό ποδόσφαιρο και την «Κυρία»

Ντούρις: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί…»! Τι είπε για το κυπριακό ποδόσφαιρο και την «Κυρία»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Μίχαλ Ντούρις, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα sport.aktuality.sk

Ο Σλοβάκος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τα δύο γκολ που σημείωσε επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας και επί αυτής της ευκαιρίας μίλησε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Αρχικά είπε «Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις. Για μένα ήταν πιο περίπλοκο επειδή δεν έκανα καθόλου προετοιμασία με την Ανόρθωση κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

Ακολούθως, επισήμανε τις πρώτες του εντυπώσεις από το κυπριακό ποδόσφαιρο και τις ομάδες λέγοντας «Ας ξεχάσουμε τι γινόταν στο παρελθόν όταν ένας αγώνας ποδοσφαίρου παιζόταν στην Κύπρο. Οι ομάδες έχουν ποιοτικές ποδοσφαιριστές και οι πρώτες πέντε με έξι ομάδας του πρωταθλήματος έχουν σταθερό επίπεδο. Τέλος, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι ομάδες δεν παίζουν δευτερεύοντα ρόλο».

Αναφορικά για τον ίδιον και την παρουσία του είπε «Είμαι καλά στην υγεία μου. Χρειάζομαι να προπονηθώ και να βρω τον σωστό ρυθμό. Θα πάρει ακόμη δυο με τρία παιχνίδια.  Είμαι ευγνώμων που ο προπονητής μου με επέλεξε άμεσα μετά και την άφιξη μου στην ομάδα».

Αναφερόμενος για την Ανόρθωση και την πορεία της τόνισε «Κερδίσαμε τα δυο από τα τρία ματς, αλλά εντός με την Ομόνοια δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμη… ζωντανοί. Είδα πόσο ποδοσφαιρόφιλοι είναι εδώ. Είναι γεγονός ότι η μέρα τους χωρίζεται ανάμεσα στη δουλειά και το ποδόσφαιρο.  Στόχος μας είναι πανηγυρίσουμε ένα τρόπαιο και στα 10 παιχνίδια των πλέι οφ θα κριθούν όλα. Πιστεύω η Ανόρθωση θα επιτύχει και θα κάνω ότι μπορώ γι’ αυτό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top