ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… μεγάλη Τετάρτη της Ομόνοιας!

Η… μεγάλη Τετάρτη της Ομόνοιας!

Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας…

Η Ομόνοια ναι μεν δικαιούται να φωνάζει για το γκολ που της ακυρώθηκε λανθασμένα στο 41ο λεπτό, ωστόσο οι «πράσινοι» θα πρέπει να διορθώσουν άμεσα και τα λάθη τους, τα οποία τους κόστισαν σε μεγάλο βαθμό την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «πράσινοι» με τη νέα τους ήττα, βλέπουν το τρένο της Ευρώπης να… σφυρίζει και να χάνεται, καθώς μετά τις νίκες της ΑΕΚ, της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης, οι διαφορές άνοιξαν και πάλι στους 6, 4 και 8 βαθμούς αντίστοιχα από τις προαναφερόμενες ομάδες και συνεπώς η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, δυσκολεύει.

Πάντως, το «τριφύλλι» στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα, θα πάει και πάλι λαβωμένο, καθώς οι τρεις από τους επτά ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν κίτρινη κάρτα, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κι αναφερόμαστε φυσικά στους Ντάρμπισαϊρ, Αραούχο και Καντέ.

Φυσικά, στο παρόν στάδιο στην Ομόνοια, αφήνουν πίσω τους τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και φυσικά την ήττα, καθώς μπροστά τους έχουν ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο.

Μοναδικός δρόμος λοιπόν για διάκριση τη φετινή σεζόν, είναι ο θεσμός του κυπέλλου, ωστόσο η Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη (14/2) μετά την ήττα της από τη Δόξα με 3-2 στο ΓΣΠ, έβαλε δύσκολα στον εαυτό της.

Στο «Ηλίας Πούλλος» γνωρίζουν ότι το έργο τους απέναντι στην προσφυγική ομάδα δεν θα είναι και το ευκολότερο σε τρία βράδια από σήμερα, ωστόσο έχοντας πίστη στις δυνατότητες τους, αλλά και με την ποιότητα που έχει η Ομόνοια σε σχέση με τη Δόξα, όλοι ευελπιστούν ότι την Τετάρτη το απόγευμα όλοι μαζί θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη πρόκριση, συνεχίζοντας να ελπίζουν σε διάκριση μέσω του θεσμού του κυπέλλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top