ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ένα σωρό προβλήματα! Tι θα επιδιώξει από νωρίς

Με ένα σωρό προβλήματα! Tι θα επιδιώξει από νωρίς

Χωρίς τον προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ, στον πάγκο της.  Χωρίς μία επτάδα παικτών της στην αποστολή.  Η Ομόνοια αντιμετωπίζει αύριο η ώρα 17:00 στο Μακάρειο Στάδιο τη Δόξα Κατωκοπιάς στη ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου Κύπρου.

Το 2-3 του πρώτου αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ δεν αφήνει άλλα περιθώρια στην Ομόνοια πέρα από το να υπερβάλει εαυτό, να ματώσουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν, για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και η ομάδα να βρεθεί στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Εκεί στα προημιτελικά όπου απέναντι της ομάδας που θα προκριθεί από την αναμέτρηση του Μακαρείου Σταδίου, θα βρει απέναντι της την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι ΕΝΠαραλιμνίου – Πάφου FC, όπου η ρεβάνς θα γίνει αύριο στο Παφιακό Στάδιο με το 3-2 υπέρ των «βυσσινί» από το πρώτο παιχνίδι.

Πρώτα, όμως, η Ομόνοια θέλει να προκριθεί, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δόξας Κατωκοπιάς, της προσφυγικής ομάδας που την έβαλε σε μπελάδες, της δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις στο πρώτο παιχνίδι αυτής των δύο ομάδων για αυτή τη φάση του κυπέλλου.

Οι απουσίες αποτελούν ένα μεγάλο, σημαντικό πρόβλημα, για την Ομόνοια στο αυριανό παιχνίδι.  Με βάση το ότι η Ομόνοια παίζει… με την πλάτη στον τοίχο, καθώς και με βάση τις απουσίες, φέρουν ως λογική την ομάδα να παρατάσσεται όσο μπορεί με πιο επιθετικό σχήμα.

Αυτό που θα κυνηγήσει να πράξει η Ομόνοια είναι το γρήγορο γκολ στο παιχνίδι, να γείρει σιγά – σιγά την πλάστιγγα προς το μέρος της για να μπορέσει να μεταφέρει το άγχος και την πίεση από τη δική της πλευρά στην αντίπαλο ομάδα.  Έτσι, θα χρειαστεί η Ομόνοια τη μαζική, βροντερή παρουσία του κόσμου της, με τα μηνύματα που κυκλοφορούν να οδηγούν χιλιάδες κόσμου στο Μακάρειο Στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top