ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ξέρω ότι έχω πολλά να δώσω στην Ομόνοια…»

«Ξέρω ότι έχω πολλά να δώσω στην Ομόνοια…»

Ο Τζον Αλβμπόγκε ως γνωστόν στην πρώτη του παρουσία στα Κυπριακά γήπεδα και συγκεκριμένα στο ματς με την Ανόρθωση τραυματίστηκε στο 37ο λεπτό, ένας τραυματισμός που θα κοστίσει στον Σουηδό την απουσία του από την αγωνιστική δράση για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Ο πορτιέρο της Ομόνοιας, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσω της πατρίδας του (fotbollskanalen.se)και είπε αρκετά ενδιαφέροντα αλλά και για τον τραυματισμό του.

Για την επέμβαση του: «Πήγε καλά. Ήταν πολύ χαρούμενοι γιατροί και επίσης είμαι κι εγώ χαρούμενος. Για την επέμβαση πήραν ένα μικρό σύνδεσμο από το γόνατο μου και τον πρόσθεσαν στον ώμο μου. Αυτός είναι ο πιος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα μου, αλλά θα με κάνει πιο δυνατό».

Για τα δοκάρια στην Κύπρο:«Είναι κάπως κωμικοτραγικό. Περίμενα πώς και πώς το ντεμπούτο μου. Αισθανόμουν πανέτοιμος για το ματς αυτό και είχα τρομερή διάθεση να παίξω. Είχα και πέρυσι ένα τραυματισμό, αλλά τον είχα ξεπεράσει, αισθανόμουν έτοιμος», είπε ο γκολκίπερ της Ομόνοιας. Κάποιοι μπορεί να επικρίνουν λίγο και την τεχνολογία. Αν είχε συμβεί αυτό στη Σουηδία ή σε άλλη χώρα με πιο μοντέρνες εγκαταστάσεις, δεν θα γινόταν έτσι. Τα δοκάρια εκεί είναι καρφωμένα, όπως ήταν στην υπόλοιπη Ευρώπη τη δεκαετία του ’80. Μια σύγκρουση με φανάρι θα ήταν πιο μαλακή για μένα σε σύγκριση με το δοκάρι στην Κύπρο. Έμαθα πάντως πως δεν πρέπει να πέφτω προς τα δοκάρια, είναι επικίνδυνα»

Για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση: «Θα μείνω εκτός για τρεις έως έξι μήνες. Μπορεί να επιστρέψω και πιο νωρίς ή και πιο αργά, θα δούμε».

Για την στάση της Ομόνοιας: «Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψω. Θα με περιμένουν. Έχω την υποστήριξή τους και αισθάνομαι δυνατός γιατί έχω πολλά να δώσω. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα. Έπαιξα 35 λεπτά στον πρώτο μου αγώνα. Δεν έχω δείξει τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Ξέρω ότι έχω πολλά να δώσω την Ομόνοια και ελπίζω ότι θα το δείξω ξανά σύντομα».

Για τον πανηγυρισμό στα αποδυτήρια της Ομόνοιας μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Ήταν ένα μικρό κλιπ. Αμέσως μόλις το έκανα αυτό, το βίντεο διέρρευσε, δεν ξέρω ποιος το κατέγραψε. Φυσικά ήταν το δεξί χέρι που χρησιμοποίησα, όχι το αριστερό που ήταν τραυματισμένο. Δεν ήμουν τόσο «άτακτος» μετά το παιχνίδι, παρόλο που μπορεί να φαίνεται έτσι στο βίντεο. Όταν τραυματίστηκα άκουσα κάτι σαν σπάσιμο στο σώμα μου και αμέσως κατάλαβα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω έστω κι αν το ήθελα». 

 Για την επιστροφή του στην Κύπρο: «Θα επιστρέψω αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο. Η οικογένεια είναι εκεί και έχουμε μετακομίσει στην Κύπρο. Ο καιρός είναι εξαιρετικός εκεί, δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αβέρωφ για όλα στο «Τ»: Ανοιχτός για τις Προεδρικές του 2028, η αλήθεια (του) για Αναστασιάδη-Χριστοδουλίδη, η Αννίτα και το «Κράτος μαφία»-Σε ποιους ζητάει συγνώμη

Πόσο καιρό παίρνει να εξεταστεί μια αίτηση για Επίδομα Τέκνου; Οι λόγοι απόρριψης και το δικαίωμα ένστασης

Κέντρα αναψυχής: «Καμπανάκι» για μείωση στις εξόδους - Πονοκέφαλος οι αυξήσεις στις τιμές και οι… «κουζίνες φαντάσματα»

«Ανάσα» για καταναλωτές: Έρχονται σύντομα μειώσεις στο ρεύμα - Ελαφρώς αυξημένες οι τιμές Ιουνίου

Βασίλης Καρράς: Δείτε το συγκινητικό σημείωμα που άφησε στη σύζυγό του πριν πεθάνει

«Καμίνι» η Κύπρος: Διπλή προειδοποίηση - Φτάνει τους 44 βαθμούς την Παρασκευή η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ



Επιτόκια: H EKT τα μειώνει για πρώτη φορά, μετά από 10 διαδοχικές αυξήσεις

Επιτόκια: H EKT τα μειώνει για πρώτη φορά, μετά από 10 διαδοχικές αυξήσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΚΤ, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα (6/6) να μειώσει τα τρία βασικά επιτόκια της ΕΚΤ κατά 25 μονάδες βάσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top