Στο ΓΣΠ για κάτι θετικό…

Στο ΓΣΠ για κάτι θετικό…

H ομάδα του Κώστα Καϊάφα ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τον επαναληπτικό του κυπέλλου.

Οι «φτεροπόδαροι» ναι μεν ηττήθηκαν με 2-0 στο πρώτο αγώνα, ωστόσο είναι έτοιμοι να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ αν μη τι άλλο για να διεκδικήσουν κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ερμή ελέω των συνεχόμενων παιχνιδιών που είχε η ομάδα του το τελευταίο διάστημα αναμένεται ότι στο σημερινό ματς να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν αρκετό κουπί τον τελευταίο καιρό.

Πέραν του Τσίνα (εκτός λόγω ίωσης) οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού και το απόγευμα θα περιμένουμε αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.