ΚΟΣΜΟΣ

ΒΕΛΓΙΟ: Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε νότια συνοικία των Βρυξελλών

ΒΕΛΓΙΟ: Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε νότια συνοικία των Βρυξελλών

Μια εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη (16:40- 22/2) στο Sint-Denijsplein στο Vorst (Forest - νότια των Βρυξελλών) σήμερα το απόγευμα, αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός RTL στην ιστοσελίδα του και επιβεβαιώνει η τοπική αστυνομία των νότιων συνοικιών των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ο λόγος της επιχείρησης είναι η καταγγελία μιας δολοφονίας που έγινε σήμερα το πρωί, αλλά προς το παρόν αποδείχθηκε λανθασμένη. Ωστόσο το RTL αναφέρει ότι η έρευνα "έθεσε την αστυνομία στα ίχνη άλλων πιθανών γεγονότων". Οι ειδικές μονάδες παρέμβασης της ομοσπονδιακής αστυνομίας εκλήθησαν στο σημείο και διεξάγουν έρευνες σε ένα κτίριο.

"Γύρω στις 12:15 μμ ένας Πολωνός άνδρας σε κατάσταση σοκ εισήλθε σε ένα κατάστημα στο Saint-Gilles και δήλωσε ότι σήμερα το πρωί έγινε μια δολοφονία σε μια διεύθυνση στο περιοχή του Vorst", δήλωσε η Kathleen Callie, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας των νοτίων συνοικιών.

"Όταν οι άνθρωποι μας πήγαν στην διεύθυνση που έδωσε ο καταγγέλλων δε βρήκαν τίποτα εκεί. Άλλοι μάρτυρες, ωστόσο, αναφέρουν έκτοτε διαφορετικά συμβάντα. Το κτίριο θα ανιχνευθεί από τις ειδικές μονάδες της ομοσπονδιακής αστυνομίας", κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top