Στο «ψυγείο» ο Νικήτα…

Στο «ψυγείο» ο Νικήτα…

Αν προσέξετε τους ορισμούς των διαιτητών για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, δεν περιλαμβάνεται μέσα το όνομα του Στέλιου Νικήτα. 

Προφανώς οι αρμόδιοι της διαιτησίας, αποφάσισαν να τον βάλουν για κάποιο διάστημα στο «ψυγείο» για το σοβαρό λάθος που έκανε στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. 

Κανονικά θα πρέπει να τον αφήσουν εκεί, για αρκετό καιρό. Τόσο σοβαρά λάθη, πρέπει να επισύρουν βαριές «καμπάνες». 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE