ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλύτερη αλλά φλύαρη η Ομόνοια, πάγωσε το ΓΣΠ στο 45+3′ η Δόξα!

Καλύτερη αλλά φλύαρη η Ομόνοια, πάγωσε το ΓΣΠ στο 45+3′ η Δόξα!

Το πρώτο μέρος στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε και η Ομόνοια με την Δόξα είναι στο 0-1. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που κρατούν περισσότερο την μπάλα, στις αντεπιθέσεις απειλούν οι φιλοξενούμενοι που σκόραραν στο 45+3′ και πάγωσαν το ΓΣΠ.

Η Ομόνοια ξεκίνησε το παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει την μπάλα, να επιβάλει τον ρυθμό της και να σκοράρει νωρίς. Τα κατάφερε όλα εκτός το τελευταίο καθώς στα πρώτα 45′ δεν παραβίασε την αντίπαλη εστία όμως ούτε η δική της παραβιάστηκε. Ανούσια λοιπόν η κατοχή και υπεροχή της (στο 28′ η κατοχή ήταν 63%-27%).

Οι πρώτες δύο καλές ευκαιρίες ήρθαν από πλευράς Δόξας στο πρώτο δεκάλεπτο όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η Ομόνοια στο 16′ έχασε τετ α τετ με τον Κατσαντώνη ενώ στην συνέχεια πίεζε για γκολ όμως η Δόξα αμυνόταν πολύ καλά. Στο 26′ η Δόξα άγγιξε το 0-1 όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ απεκρούστηκε δύσκολα από τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Τα λεπτά κυλούσαν όμως τίποτα δεν άλλαζε στο σκορ, η Ομόνοια γυρόφερνε την μπάλα έξω από την περιοχή του Χατζηφραγκίσκου όμως υστερούσε στην τελική πάσα και στο τελείωμα. Σε μια ανύποπτη φάση στο 45+3′ ο Ιωάννου έκανε την σέντρα και ο Κιφουετί με κεφαλιά πάγωσε το ΓΣΠ και έβαλε την Δόξα σε θέση οδηγού.

Το σφύριγμα ημιχρόνου βρήκε Ομόνοια και Δόξα να είναι στο 0-1 και να έχουν ακόμη 45′ στην διάθεσή τους για να πετύχουν το στόχο τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top