Ολυμπιακός: «Κανονικά στο φύλλο αγώνα ο Γκαρσία, γελοιότητες του ΠΑΟΚ»

Ολυμπιακός: «Κανονικά στο φύλλο αγώνα ο Γκαρσία, γελοιότητες του ΠΑΟΚ»

Τη δική του θέση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το φύλλο αγώνος δίνει ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι ο Γκαρσία ήταν κανονικά δηλωμένος.

Η λίστα με τους αξιωματούχους του αγώνα που έδωσε ο Ολυμπιακός για το χθεσινό ντέρμπι και είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας δεν περιλαμβάνει το όνομα του Όσκαρ Γκαρσία, ωστόσο από το στρατόπεδο των Πειραιωτών τονίζουν πως ο Ισπανός τεχνικός ήταν κανονικά δηλωμένος.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» μάλιστα κάνουν λόγο για γελειότητες από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ σε ό,τι αφορά τον γιατρό του αγώνα αναφέρουν ότι φορούσε φόρμα και μπουφάν του Δικεφάλου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως από τον Ολυμπιακό ουδέποτε έγινε λόγος για τραυματισμό του Γκαρσία στο μάτι.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE