ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μυστήριο με Ρόνι Λέβι, το 2013 και οι φόβοι με Ντουγκλάο

Το μυστήριο με Ρόνι Λέβι, το 2013 και οι φόβοι με Ντουγκλάο

Τι γίνεται τελικά με το Ρόνι Λέβι; Θέλει πραγματικά να μείνει στην Ανόρθωση που τόσο αγαπάει ή θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του;

Κάπως μπερδεμένα είναι τα πράγματα και αυτό γιατί από τη μία λέγεται ότι στην Ανόρθωση θέλουν να συνεχίσουν με τον Λέβι και τη νέα σεζόν και ότι θα γίνουν νέες επαφές, ενώ απ’ την άλλη ο ίδιος ο Λέβι κάνει δηλώσεις στο Ισραήλ και τονίζει ότι θα ήταν χαρούμενος να εργαστεί για την εθνική του Ισραήλ και ότι του ταιριάζει η θέση.

Αποτελεί ένα μυστήριο λοιπόν για την Ανόρθωση το μέλλον του Λέβι. Αυτό που ίσως μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί πίσω από τις λέξεις, είναι ότι ο Ισραηλινός θέλει να δοκιμάσει στην εθνική Ισραήλ, όμως ταυτόχρονα κρατά «ζεστή» την Ανόρθωση για παν ενδεχόμενο. Οι επόμενες βδομάδες ίσως είναι καθοριστικές.

Νίκη Ευρώπης στη Λεμεσό…
Εξαιρετικά σημαντική ήταν η νίκη που πέτυχε η Ανόρθωση μέσα στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ. Και αυτό γιατί η διαφορά της από την ΑΕΛ έχει αυξηθεί στους οκτώ βαθμούς αλλά και γιατί πλέον η ομάδα της Αμμοχώστου είναι όλο και πιο κοντά στο να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακόμη και τέταρτη να τερματίσει η Ανόρθωση θα μπορέσει να εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη, φθάνει να μην κατακτήσει το κύπελλο ομάδα που δεν είναι στο πρώτο γκρουπ. Επομένως οι πιθανότητες της «Κυρίας» είναι πάρα πολλές.

Αν η Ανόρθωση εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο θα είναι η πρώτη φορά μετά και το 2013, όταν και είχε αποκλειστεί τότε από την Γκέφλε. Πέντε χρόνια μετά η Ανόρθωση ετοιμάζεται να φορέσει ξανά το ευρωπαϊκό της κοστούμι.

Περιμένουν και ανησυχούν για Ντουγκλάο
Από MRI θα περάσει αύριο (27/2) ο Ντουγκλάο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος έχει πόνους στο γόνατο και γι’ αυτό υπάρχει ανησυχία. Ευχή όλων στην ομάδα είναι να μην έχει κάτι σοβαρό και να είναι σε θέση να επιστρέψει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και της ομάδας γενικότερα το συντομότερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top