Εληξε ο συναγερμός για βόμβα στο Opera House του Λονδίνου

Εληξε ο συναγερμός για βόμβα στο Opera House του Λονδίνου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (27/02) στο κεντρικό Λονδίνο μετά από πληροφορίες για βόμβα με τις Αρχές να εκκενώνουν τη Royal Opera House και γειτονικά κτίρια.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους και διενεργεί έρευνες, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η πυροσβεστική.

Φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πλήθος κόσμου στο πεζοδρόμιο να τουρτουρίζει από το κρύο μετά την εκκένωση κτιρίων στην πολυσύχναστη περιοχή της βρετανικής πρωτεύουσας.

Λίγη ώρα αργότερα η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έληξε το περιστατικό, ενώ η Royal Opera House επεσήμανε ότι επιστρέφουν οι εργαζόμενοι στο κτίριο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE