ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός στη θάλασσα- Μοιραίο το λάθος 24χρονου

ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός στη θάλασσα- Μοιραίο το λάθος 24χρονου

 Δεν υπολόγισε καλά τη φουρτουνιασμένη θάλασσα και θέλησε να μπει στο νερό για μια βουτιά. Ήταν όμως το τελευταίο πράγμα που θα έκανε στη ζωή του.

Ο λόγος για 24χρονο που όμως μεταδίδεται στα κατεχόμενα έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης 14/3.

Ο άτυχος άντρας μπήκε για ένα μπάνιο στη θάλασσα στις 15:30 όμως δεν υπολόγισε τα κύματα με αποτέλεσμα 15 μέτρα από την ακτή να παρασυρθεί και παρά τις προσπάθειες φίλων του να χάσει τη ζωή

Παραλήφθηκε από ασθενοφόρο όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή στις 17:00 το απόγευμα ο νεαρός Hassan Babatunde,.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE