ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός στη θάλασσα- Μοιραίο το λάθος 24χρονου

ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός στη θάλασσα- Μοιραίο το λάθος 24χρονου

 Δεν υπολόγισε καλά τη φουρτουνιασμένη θάλασσα και θέλησε να μπει στο νερό για μια βουτιά. Ήταν όμως το τελευταίο πράγμα που θα έκανε στη ζωή του.

Ο λόγος για 24χρονο που όμως μεταδίδεται στα κατεχόμενα έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης 14/3.

Ο άτυχος άντρας μπήκε για ένα μπάνιο στη θάλασσα στις 15:30 όμως δεν υπολόγισε τα κύματα με αποτέλεσμα 15 μέτρα από την ακτή να παρασυρθεί και παρά τις προσπάθειες φίλων του να χάσει τη ζωή

Παραλήφθηκε από ασθενοφόρο όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή στις 17:00 το απόγευμα ο νεαρός Hassan Babatunde,.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE