ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει… να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος!

Θέλει… να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος!

Στην Λεμεσό για την τρίτη αγωνιστική των πλει-οφ θα ταξιδέψει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Σκοπός; Δεν είναι άλλος από την νίκη και το ξέρουν όλοι πολύ καλά στον Αρχάγγελο.

Μπορεί να μην τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ και έτσι να χάθηκε μια μάχη αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος. Την Κυριακή λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στην Λεμεσό για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Έχει το μέταλλο και τα αποθέματα να επιστρέψει με την νίκη.

Υπάρχουν προβλήματα αλλά οι λύσεις και οι μονάδες από τον πάγκο μπορούν να κάνουν την διαφορά. Υπάρχει η ποιότητα, υπάρχουν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές, το κατάλληλο κλίμα στην ομάδα και ο συνδυασμός αυτός μπορεί να φέρει την νίκη. Εξ’ άλλου το ΑΠΟΕΛ αποδίδει καλύτερα όταν βρίσκετε σε αυτή την θέση.

Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να έρθουν οι κατάλληλες επιλογές αλλά και σωστοί ποδοσφαιριστές από την τεχνική ηγεσία και συγκεκριμένα ο Γιώργος Δώνης να παρατάξει το καλύτερο δυνατόν σύνολο.

Το παιχνίδι με την Σαλαμίνα τελείωσε και η ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι που ο Δώνης είχε την ευκαιρία να πάρει κάποιες αποφάσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές. Άλλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και άλλοι να αποδείξουν ότι θέλουν να παίζουν.

Στα αγωνιστικά σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Σόουζα, Αλεξάνδρου και Μακρής. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων.

Καλός ο Φαρίας αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι. Αναλόγος με τον τρόπο που θα αποφασίσει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ, θα χρησιμοποιήσει και τους ανάλογους ποδοσφαιριστές.

Έχει περάσει αρκετός καιρός να δούμε επιθετικό με χαρακτηριστικά του Αίλτον και τον βλέπουμε από τον Ιανουάριο, ο Ντελλατόρε είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Τον είδαμε να κινείται αρκετές φορές πλάγια για να πάρει μπάλα, αυτά τα χαρακτηριστικά τα είχαμε δει τελευταία φορά με τον Αίλτον, o Βραζιλιάνος μας έδειξε ότι έχει και το σκοράρισμα αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο.

Καλά θα ήταν να δοκιμαστεί και ακόμη έναν επιθετικό στο παιχνίδι , αλλά το παιχνίδι της Κυριακή δεν συνιστάτε για πειραματισμούς. Μεγάλης σημασίας το ντέρμπι της Κυριακής καθώς αναμετριούνται οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και εκεί θα κριθούν όλα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top