ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το γόητρο και… την φανέλα!

Για το γόητρο και… την φανέλα!

Έστω και την ύστατη στιγμή η Ομόνοια καλείται να φορέσει το καλό της κοστούμι και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Τα προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο (αγωνιστικά και μη) μπορεί να κάνουν το έργο της Ομόνοια να φαντάζει αρκετά δύσκολο κόντρα στις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της πρώτης εξάδας, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ιβάιλο Πέτεφ θα πρέπει να αντλήσουν από παντού δυνάμεις, βγάζοντας στο γήπεδο το απαιτούμενο πάθος, δύναμη και θέληση.

Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, αλλά και τις τρεις συνεχόμενες ήττες, οι στόχοι της Ομόνοιας για την φετινή χάθηκαν, όμως η Ομόνοια δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγάει κάθε βδομάδα τους τρεις βαθμούς καιτο… μεγάλο θαύμα.

Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα το «τριφύλλι» βρίσκεται πίσω από τις δύο θέσεις που δίνουν εισιτήριο για την Ευρώπη, και συγκεκριμένα από την ΑΕΛ και την Ανόρθωση στους 11 και 13 βαθμούς αντίστοιχα και αντιλαμβάνεται κανείς ότι μόνο με ένα μικρό θαύμα η Ομόνοια θα μπορέσει να εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ευρώπη.

Φυσικά το «τριφύλλι» μαθηματικά παραμένει ζωντανό στην έξοδο της Ευρώπης, καθώς μέχρι τέλους στο τραπέζι υπάρχουν άλλοι 24 βαθμοί, όμως η Ομόνοια για να τους διεκδικήσει θα πρέπει να παρουσιάσει εντός των τεσσάρων γραμμών μια πιο ανταγωνιστική εικόνα.

Συνεπώς η ομάδα της Λευκωσίας αν θέλει να ξανά μπει στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και για να μπορέσει να σώσει ότι μπορεί να σώζεται από αυτή την εφιαλτική χρονιά, θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στις κακές εμφανίσεις της (πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια) και να κάνει ένα γενικό ριστάρτ, αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top