Συνεχίζονται οι ψηλές 'πτήσεις' της θερμοκρασίας - Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Συνεχίζονται οι ψηλές 'πτήσεις' της θερμοκρασίας - Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

 

Την Τρίτη 20/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα προσήνεµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.