ΚΥΠΡΟΣ: Εκτροπή πτήσης προς Αθήνα λόγω 23χρονης – VIDEO&ΦΩΤΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Εκτροπή πτήσης προς Αθήνα λόγω 23χρονης – VIDEO&ΦΩΤΟ

Δημοσίευμα της αγγλικής Metro προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό για τον τουρισμό που έρχεται στην Κύπρο.

Επιμέλεια-Σχόλιο: Φάνης Μακρίδης

Πρόσφατα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, έκανε λόγο για μέτρα που θα ληφθούν ώστε να αποτραπεί ο κακός τουρισμός.

Φαίνεται ωστόσο πως η μέρα αυτή αργεί, αν αναλογιστούμε ένα τελευταίο συμβάν με πτήση της Easy Jet. Συγκεκριμένα, πτήση που ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή (23/03) από το Μάντσεστερ με προορισμό την Πάφο, έκανε εκτροπή για την Αθήνα.

Αιτία η συμπεριφορά 23χρονης Βρετανίδας και τριών άλλων επιβατών που ήταν σε κατάσταση μέθης.

Οι τέσσερις επιβάτες προκάλεσαν ανησυχία στους υπόλοιπους ταξιδιώτες κι έτσι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αποφάσισε να προσγειωθεί στην Αθήνα, όπου σε συνεννόηση με τις εκεί αρχές, αποβιβάστηκαν οι ταραξίες.

Το περιστατικό επιβεβαιώνεται και από εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας.

Η 23χρονη ξέφυγε εντελώς, πάντως, σύμφωνα με την Metro. ‘Γιατί ρε γ… με βιντεοσκοπείς, άσχημη σκύλα;’ εμφανίζεται σε video να λέει η νεαρή που έχει προφορά κατοίκου του Λίβερπουλ.

Σε άλλη περίπτωση, άνδρας, μέλος του πληρώματος προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά εκείνη επιτίθεται με προσβολές: «Με θέλεις να είμαι πόρνη;».

Σε κάποια άλλη στιγμή, η 23χρονη φερόταν να έκλαιγε και να λέει ότι αν την κατεβάσει το πλήρωμα, τότε θα την βιάσουν.

Δείτε το VIDEO ΕΔΩ

https://metro.co.uk/video/drunk-woman-thrown-easyjet-flight-gets-round-applause-1655706/?ito=vjs-link

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE