ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν
Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ζήτησε να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Ερσίν Τατάρ.
Επιμέλεια-Σχόλιο: Φάνης Μακρίδης
Πρόσφατα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, έκανε λόγο για μέτρα που θα ληφθούν ώστε να αποτραπεί ο κακός τουρισμός.
Φαίνεται ωστόσο πως η μέρα αυτή αργεί, αν αναλογιστούμε ένα τελευταίο συμβάν με πτήση της Easy Jet. Συγκεκριμένα, πτήση που ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή (23/03) από το Μάντσεστερ με προορισμό την Πάφο, έκανε εκτροπή για την Αθήνα.
Αιτία η συμπεριφορά 23χρονης Βρετανίδας και τριών άλλων επιβατών που ήταν σε κατάσταση μέθης.
Οι τέσσερις επιβάτες προκάλεσαν ανησυχία στους υπόλοιπους ταξιδιώτες κι έτσι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αποφάσισε να προσγειωθεί στην Αθήνα, όπου σε συνεννόηση με τις εκεί αρχές, αποβιβάστηκαν οι ταραξίες.
Το περιστατικό επιβεβαιώνεται και από εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας.
Η 23χρονη ξέφυγε εντελώς, πάντως, σύμφωνα με την Metro. ‘Γιατί ρε γ… με βιντεοσκοπείς, άσχημη σκύλα;’ εμφανίζεται σε video να λέει η νεαρή που έχει προφορά κατοίκου του Λίβερπουλ.
Σε άλλη περίπτωση, άνδρας, μέλος του πληρώματος προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά εκείνη επιτίθεται με προσβολές: «Με θέλεις να είμαι πόρνη;».
Σε κάποια άλλη στιγμή, η 23χρονη φερόταν να έκλαιγε και να λέει ότι αν την κατεβάσει το πλήρωμα, τότε θα την βιάσουν.
Δείτε το VIDEO ΕΔΩ
https://metro.co.uk/video/drunk-woman-thrown-easyjet-flight-gets-round-applause-1655706/?ito=vjs-link
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις