Με ντρόουν σταματούν τους κυνηγούς αμπελοπουλιών οι στρατιώτες των βάσεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ντρόουν σταματούν τους κυνηγούς αμπελοπουλιών οι στρατιώτες των βάσεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην υπηρεσία της καμπάνιας εναντίον των παράνομων παγίδων έθεσε η στρατιωτική αστυνομία των βάσεων ντρόουν και διόπτρες νυκτός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι διέλυσαν έτσι μεγάλες ποσότητες δικτύων που χρησιμοποιούσαν οι κυνηγοί.

Οι Βρετανοί, μάλιστα, κάνουν λόγο για εγκληματικές συμμορίες που απομυζούν «χιλιάδες λίρες» από αυτό το «βάναυσο και βάρβαρο» εμπόριο.

«Χάρη στη φανταστική δουλειά των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας των κυρίαρχων βάσεων η θανάτωση των πουλιών που σκοτώνονται στις βάσεις έπεσε κατά 70%», σύμφωνα με τον Γκάβιν Ουίλιαμσον, υπεύθυνο Ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται στην Telegraph περισσότερα από 260.000 αμπελοπούλια και άλλα πουλιά, παγιδεύτηκαν και σκοτώθηκαν το φθινόπωρο σε «βρετανικό έδαφος».

Κρυμμένες κάμερες, ντρόουν και διόπτρες τίθενται στην υπηρεσία των Βρετανών για να σταματήσουν το «βάρβαρο» αυτό εμπόριο των Κυπρίων.

Πιθανώς, να χρησιμοποιήσουν τους στρατιώτες των Βάσεων για να σταματήσουν και ένα άλλο βάρβαρο κυνήγι, αυτό της αλεπούς, που φτάνει τα επίπεδα εθνικού σπορ στη Μεγάλη Βρετανία…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE