ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τη δουλειά στη μέση και εξαφανίστηκαν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τη δουλειά στη μέση και εξαφανίστηκαν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο ίδιο έργο θεατές φαίνεται να είναι οι κάτοικοι της περιοχής Ζακακίου στην Λεμεσό, αφού μετά το κόψιμο χόρτων, οι αρμόδιες υπηρεσίες άφησαν το μάζεμα των κλαδεμάτων για... μια άλλη ημέρα.

Όπως αναφέρει πολίτης στην ομάδα του Facebook, ‘ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ’ τη Δευτέρα (26/3), το Τμήμα Δημοσίων Έργων στην Λεμεσό, έκοψε τα χόρτα στον κύριο δρόμο, έξω από το εμπορικό κέντρο και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να τα μαζέψουν.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες καθαρισμού από τα χόρτα ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (23/3), ενώ μέχρι και τη Δευτέρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου.

Η συμπολίτισσά μας αναφέρει στη δημοσίευση της ότι η ίδια κατάσταση παρουσιάζεται κάθε χρόνο, αφού μετά το κλάδεμα αποχωρούν από τον χώρο με τη δικαιολογία ότι θα περάσουν μετά να τα μαζέψουν.

Όταν απευθύνθηκε στο γραφείο των Δημοσίων Έργων για να κάνει το παράπονο της, σύμφωνα με την ίδια, της απάντησαν ‘αν δεν έρθουν να τα καθαρίσουν να μας το πείτε να μην τους πληρώσουμε’.

Πάντως, δεν γνωρίζουμε αν οι εργασίες διενεργήθηκαν από συνεργείο των Δημοσίων Έργων ή μέσω αγοράς υπηρεσιών από ιδιώτη.

Χ.Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE