ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανιέρος για Ομόνοια – Το ξεκάθαρο του μήνυμα προς τον Κατσουρίδη

Φανιέρος για Ομόνοια – Το ξεκάθαρο του μήνυμα προς τον Κατσουρίδη

Ένας εκ των καλεσμένων της εβδομαδιαίας αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (26-03-2018) ο πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος.

Μεταξύ άλλων σημαντικών του τοποθετήσεων, ο Λούκας Φανιέρος αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του για να εμπλακεί με τα διοικητικά της Ομόνοιας.

Αναλυτικά τι είπε:

«Ενδιαφερθήκαμε ναι και είχα κάποιες επαφές. Η Ομόνοια είναι Ομόνοια. Όταν φύγει η Ομόνοια από το πρωτάθλημα δεν θα έχει πρωτάθλημα. Δεν συμφέρει ούτε του Λούκα, ούτε του Πετρίδη, ούτε εσάς, ούτε της ΚΟΠ να είναι αδύνατη η Ομόνοια.  Εγώ είμαι πρόεδρος του Ερμή, η ομάδα μου είναι ο Ερμής. Επιχειρηματικά όμως… Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που έχει λεφτά. Αν είσαι σωστός επιχειρηματίας η Ομόνοια έχει πολλά λεφτά και δόξα. Μας ενδιαφέρει η δόξα.  Μακάρι ο κύριος Κατσουρίδης να πετύχει αλλά μόνος του δεν μπορεί. Του το λέω εγώ!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top