ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα αστέρια που θα λάμψουν στο Μουντιάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα αστέρια που θα λάμψουν στο Μουντιάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και η αναμονή όλο και μεγαλώνει.

Όλος ο πλανήτης και κυρίως οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν πως και πως να θαυμάσουν τα αστέρια που θα πατήσουν στο χορτάρι των γηπέδων της Ρωσίας για το Μουντιάλ.

Η ιστοσελίδα gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τους παίκτες που βρίσκονται σε φόρμα και έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ και πάει λέγοντας. Απόλυτοι σταρ του ποδοσφαίρου, από τους οποίους οι Εθνικές τους ομάδες περιμένουν πάρα πολλά το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, πάντα, σε κάθε τέτοια μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν παίκτες που… έρχονται από πίσω και καταλήγουν μέσα στην ενδεκάδα του τουρνουά, ενώ βαριά ονόματα, από τα οποία υπήρχαν τεράστιες προσδοκίες, μένουν σε ρηχά νερά.

Το τι θα δούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να το πούμε. Τα πρωταθλήματα ακόμα «τρέχουν», το μυαλό των παικτών βρίσκεται σε διάφορα μέτωπα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο καλύτερό τους σημείο, ενώ οι προπονητές των Εθνικών ομάδων τη δεδομένη στιγμή δοκιμάζουν πρόσωπα και πράγματα.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις παικτών πάντως που μπορεί να είναι ήδη γνωστοί, αλλά αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί τη μεγάλη τους ευκαιρία για να ανέβουν ακόμα ένα σκαλοπάτι ή να κάνουν και άλματα «λάμποντας» στη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού στα γήπεδα της Ρωσίας…

Μάρκο Ασένσιο

Με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Ο 23χρονος εξτρέμ βρίσκεται και μέσα στα πλάνα του Λοπετέγι στην Εθνική Ισπανίας. Άλλωστε οι δύο ασίστ που μοίρασε ο Ασένσιο στην εξάρα επί της Αργεντινής έδειξε ότι η Ισπανία μπορεί να βρει έναν εξαιρετικό παίκτη για να ταΐζει την επίθεση.

 

Τίμο Βέρνερ

Η Εθνική Γερμανία ίσως βρίσκει στο πρόσωπο του Βέρνερ τον νέο… Κλόζε! Το «κανόνι» της Λειψίας και φέτος «καπνίζει», σκοράροντας ακατάπαυστα. Έχει το γκολ στο τσεπάκι του και με τη Νασιοναλμάνσαφτ και το καλοκαίρι στη Ρωσία οι Γερμανοί θα στηριχτούν πολύ πάνω του στο τελείωμα των φάσεων. Το Μουντιάλ είναι και μια τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο τον 22χρονο φορ να εκτινάξει τις μετοχές του.

 

Γκάμπριελ Ζέσους

Πήρε περισσότερες ευκαιρίες τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι και απέδειξε στον Πεπ Γκουαρδιόλα ότι δικαίως τον πιστεύει. Ο Γκάμπριελ Ζέσους θα έχει τεράστιο ανταγωνισμό στην κορυφή με την παρουσία παικταράδων όπως ο Νεϊμάρ, ο Κουτίνιο, ο Γουίλιαν, ωστόσο η φόρμα του έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε και με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας δείχνει «ζεστός».

 

Λαουτάρο Μαρτίνες

Στην Αργεντινή δεν ξέρουν ποιον να χωρέσουν στην επίθεση, ωστόσο η εξάρα από την Ισπανία αποτέλεσε ένα τρομερό «καμπανάκι» για τον Χόρχε Σαμπάολι και τους παίκτες του. Δεν έχουν άδικο να λένε ότι χωρίς τον Λιονέλ Μέσι η Αλμπισελέστε είναι άλλη ομάδα. Λύσεις υπάρχουν πολλές, ωστόσο μια ματιά στον Λαουτάρο Μαρτίνες αξίζει. Είναι έτοιμος για το βήμα στην Ευρώπη και στην Ίντερ αφού κάνει πράγματα και θαύματα με τη Ρασίνγκ. Γιατί να μην άρπαζε μια ευκαιρία στο Μουντιάλ;

 

Μιτσί Μπατσουαγί

Η μεταγραφή στην Ντόρτμουντ τον απογείωσε πραγματικά. Έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό μερικούς μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και απειλεί τον Ρομέλου Λουκάκου στην Εθνική Βελγίου. Φυσικά, δεν περιμένουμε να δούμε τον Μπατσουαγί στα 24 του, όμως γι’ αυτόν το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να είναι μια συνέχεια των εξαιρετικών εμφανίσεων του με την Ντόρτμουντ και να αποτελέσει παίκτη-κλειδί για την πορεία των «Κόκκινων Διαβόλων».

 

Ραχίμ Στέρλινγκ

Κάνει φανταστική σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στα χέρια του Γκουαρδιόλα τη δεύτερή του σεζόν στους «Πολίτες» εκτινάχτηκε σε απόδοση και πηγαίνει φορτσάτος στη Ρωσία με τα «Λιοντάρια». Βέβαια, η εθνική Αγγλίας θα πρέπει κάποια στιγμή να τινάξει από πάνω της τη ρετσινιά του λούζερ, ωστόσο ο Στέρλινγκ ίσως είναι το κρυφό χαρτί των Άγγλων που πλέον πάνε στις μεγάλες διοργανώσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες.

 

Ουσμάν Ντεμπελέ

Πολύ περίεργη σεζόν η φετινή για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ξεκίνησε ιδανικά με τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά γρήγορα ένας σοβαρός τραυματισμός τη μετέτρεψε σε εφιάλτη. Όμως ο 20χρονος Γάλλος εξτρέμ φαίνεται πως τα άφησε όλα αυτά πίσω του και πλέον κοιτάζει μπροστά. Παίρνει παιχνίδια στα πόδια του στην Μπάρτσα, κάτι που θα τον βοηθήσει σημαντικά ενόψει Μουντιάλ, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει με τους «τρικολόρ».

 

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top