Τι και εάν μείνει ο Μάκης μέχρι τέλος της σεζόν, ήδη κάτι σκαρώνει για τη νέα περίοδο

Τι και εάν μείνει ο Μάκης μέχρι τέλος της σεζόν, ήδη κάτι σκαρώνει για τη νέα περίοδο

Ο Μάκης Παπαϊωάννου δεν χαλάει το χατίρι του Γέσπερ Φρέντμπεργκ και θα παραμείνει στο «Ηλίας Πούλλος» ως διευθυντής ποδοσφαίρου της Ομόνοιας.

Αν και ο Μάκης Παπαϊωάννου υπέβαλε την παραίτηση του ήδη από το πόστο του στην Ομόνοια, μετά από επιθυμία του προπονητή της ομάδας θα παραμείνει εκεί να ασκεί τα καθήκοντα του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Εντούτοις, οι πληροφορίες του «Αιχμηρού» φέρουν τον Μάκη Παπαϊωάννου ήδη να σκέφτεται τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη να προβαίνει σε κινήσεις, διεργασίες για το που θα τον βρει η νέα αγωνιστική χρονιά.

Μάλιστα δε, υπήρξαν και διεργασίες και επαφές του ιδίου με παράγοντες άλλης ομάδας, όπου γνωρίζει αρκετά πράγματα για αυτήν.  Το σίγουρο είναι ότι ο Μάκης Παπαϊωάννου θα συνεχίσει να ασχολείται με το κυπριακό ποδόσφαιρο και θα είναι στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας, με ρόλο σε ομάδα των σαλονιών στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα περαιτέρω με ονόματα και διευθύνσεις για το ποια θα είναι η ομάδα που θα εργοδοτεί τον Μάκη Παπαϊωάννου τη νέα αγωνιστική περίοδο, όταν θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Ομόνοια και θα πέσουν οι υπογραφές με τον άλλον κυπριακό σύλλογο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE