Πένθος στην οικογένεια του Κούρρη

Πένθος στην οικογένεια του Κούρρη

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Κούρρη Ερήμης, αφού έφυγε από τη ζωή ο Αντιπρόεδρος του Λεμεσιανού σωματείου, Γιώργιος Αντωνίου.

Έχασε τη μάχη με σοβαρη ασθενεια σε ηλικία 60 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (31/03) στις 15:00, στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στην Ερήμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE