ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο θαύμα του Μέσι ανέστησε την Μπαρτσελόνα

Το νέο θαύμα του Μέσι ανέστησε την Μπαρτσελόνα

Με ένα απίθανο γκολ και άλλη μία ασίστ μέσα σε 54 δευτερόλεπτα ο Λιονέλ Μέσι έσωσε την Μπαρτσελόνα από την βέβαια πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα στο απίθανο 2-2 με την Σεβίλλη!

Με αυτόν στο γήπεδο ισχύει το ρητό: «μηδένα προ του Μέσι μακάριζε». Διότι τίποτα δεν τελειώνει, αν δεν πει αυτός την τελευταία του λέξη.

Για 60 λεπτά η Μπαρτσελόνα έμοιαζε μία απολύτως θνητή ομάδα στο χορτάρι του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα έμοιαζε σίγουρη, αναπόφευκτη. Το 4-3-3 του Βαλβέρδε έμοιαζε εντελώς ακατάλληλο και η Σεβίλλη έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο.

Απολύτως φυσιολογικά πήρε προβάδισμα με πλασέ του αμαρκάριστου Βάσκες εντός περιοχής (37’), έκανε το 2-0 με τον Μουριέλ (50’) και σε πολλές περιπτώσεις πλησίασε και σε τρίτο γκολ, με την άμυνα της Μπαρτσελόνα σε απόλυτη τρικυμία και τον Πικέ να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτά.

Ο «λαβωμένος» Μέσι μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 88ο λεπτό και ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορούσε να αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας που έδειχνε παραδομένη στο γήπεδο. Ο Αργεντινός είχε μερικές τελικές, έδωσε σπιρτάδα, αλλά τίποτα δεν έδειχνε την ολική ανατροπή.

Το δοκάρι του Ράκιτιτς στο 87ο λεπτό έμοιαζε με game over, όμως ο Αργεντινός παικταράς είχε κρατήσει το καλύτερο για το τέλος και μέσα σε 54 δευτερόλεπτα έκανε εφιαλτικό το βράδυ των Σεβιγιάνων.

Έφτιαξε το 2-1 για τον Λουίς Σουάρες (88’) και ακριβώς στην επόμενη φάση με υπέροχο φαλτσαριστό αριστερό εκτός περιοχής έκανε το 2-2, δείχνοντας τον δρόμο για ένα αήττητο πρωτάθλημα.

Αφού δεν έχασε στην Σεβίλλη αυτή η Μπάρσα, δεν πρόκειται να χάσει πουθενά φέτος…

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top