ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε μποϋκοτάζ προϊόντων καλεί η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών

Σε μποϋκοτάζ προϊόντων καλεί η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών

Σε μποϋκοτάζ στα υπερφορολογημένα προϊόντα καλεί η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής (ΠΕΚΠΟΙΖΩ).

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι κάποιοι, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καμιά δικαιολογία, "συμφώνησαν εν είδη καρτέλ και χρησιμοποιώντας την προσφιλή τους μέθοδο της αισχροκέρδειας, σε μια βδομάδα μέσα να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν τις τιμές μιας σειράς τροφίμων που είναι απόλυτα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι".

Η Ένωση αναφέρεται σε αυξήσεις τιμών στα πλείστα βασικά οπωροκηπευτικά, τα λαχανικά και κάποια φρούτα της εποχής, όπως οι ντομάτες, τα αγγουράκια, τα κολοκυθάκια, οι μελιτζάνες, οι πιπεριές, τα λεμόνια, οι φράουλες και άλλα.

Επικρίνει τις κρατικές υπηρεσίες για αδιαφορία και διερωτάται τι ευρωπαϊκό κράτος έχουμε "όταν αυτό δεν φροντίζει να διαμορφώνει και να προστατεύει τον ελεύθερο και γνήσιο ανταγωνισμό, χρησιμοποιώντας προς τούτο τα όπλα που οι κανόνες ανταγωνισμού της ΕΕ του δίνουν".

"Παράλληλα καλούμε όσους εμπόρους κάμουν δεύτερες σκέψεις και αποφασίσουν έμπρακτα να σεβαστούν τους καταναλωτές, από αύριο να μειώσουν τις τιμές και να τις επαναφέρουν στα λογικά επίπεδα των προηγούμενων εβδομάδων. Σε τέτοια περίπτωση, καλούμε τους καταναλωτές να επιλέξουν αυτούς για τα ψώνια τους, ανταμείβοντας τους", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top