ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ένα σωρό προβλήματα για το καλύτερο – Πόσοι Ομονοιάτες θα πάνε ανατολική και πιθανή ενδεκάδα

Με ένα σωρό προβλήματα για το καλύτερο – Πόσοι Ομονοιάτες θα πάνε ανατολική και πιθανή ενδεκάδα

Υπό τη σκιά των εξελίξεων στα διοικητικά δρώμενα για την Εκλογική Γενική Συνέλευση που έχει συγκληθεί, η Ομόνοια επιβάλλεται να δώσει σημασία και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η ώρα 19:00 η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί στο Τσίρειο Στάδιο από τον Απόλλωνα για την 5η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον α΄ όμιλο.

Η Ομόνοια είναι στην 6η θέση αρκετά πίσω από τις άλλες ομάδες του γκρουπ, ενώ για την τεχνική ηγεσία υπάρχουν και πολλά αγωνιστικά προβλήματα για το βραδινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Παναγή, Αλβμπόγκε, Χριστοδούλου, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Δημητρίου, Μπρέβελντ, Μαδούρο, Τζαΐλσον και Εκίθα.

Πιθανό σχήμα για τον Γέσπερ Φρέντεμπεργκ είναι Μιχαίλοφ κάτω από τα δοκάρια, Σοάρες Γουίλιαμ και Κατελάρης κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Βύντρα και Κάντε στα αμυντικά άκρα, Κανού και Σοάρες Άλεξ ως ανασταλτικά χαφ, Αντόνια και Χριστοφή στα «φτερά» με επιθετικό δίδυμο Λόπες και Νταρμπισάιρ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΟΠ 101 φίλαθλοι της Ομόνοιας έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το βραδινό ντέρμπι και θα είναι στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top