Το λιοντάρι της Λάρνακας, Λούης Χαραλάμπους τίμησε την Κύπρο

Το λιοντάρι της Λάρνακας, Λούης Χαραλάμπους τίμησε την Κύπρο

Τεράστια η επιτυχία του Λούη Χαραλάμπους που κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλο του με την «ατσάλινη» γροθιά στους αγώνες UWC ‘The Perfect Storm’ που έγιναν στο Σάουθεντ του Λονδίνου στις 31 Μαρτίου, το Σάββατο του Αγίου Λαζάρου.

Σε ένα αγώνα που θύμιζε Δαβίδ και Γολιάθ, το λιοντάρι της Λάρνακας δεν πτοήθηκε από το τίτλο του φαβορί που δόθηκε στον αντίπαλο του και μπήκε σαν γίγαντας στο οκτάγωνο κλουβί με αυτοπεποίθηση κερδίζοντας με τεχνικό νοκ άουτ (TKO). Ο αθλητής μας με τον εξαίρετο χαρακτήρα τίμησε την Κύπρο με την τεράστια του επιτυχία, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τον ίδιο αλλά και από το προπονητικό του τιμ.

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE