Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Μπορεί να έχει φτάσει στα προημιτελικά του Champions League, όμως εντός συνόρων πρόκειται για μία μαύρη και ντροπιαστική σεζόν για τη Σεβίλλη.
Για να μην ξεχνιόμαστε, οι Ανδαλουσιανοί «έφαγαν φέτος πέντε γκολ από Ατλέτικο Μαδρίτης, Εϊμπάρ, Μπέτις, Ρεάλ Μαδρίτης και άλλη μία τεσσάρα από την Βαλένθια.
Το μενού είχε ξανά ντόρτια για την ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα που διαλύθηκε στο Βίγκο στο βαρύ κι ασήκωτο 4-0 από την Θέλτα.
Ο Ιάγκο Άσπας έστησε το δικό του πάρτι, αφού με εντυπωσιακό χατ-τρικ στην επανάληψη (57’, 60’, 79’) διέλυσε τα αμυντικά πλάνα της Σεβίλλης, με τον Γκιγέρμε να ανοίγει το δρόμο για το βαρύ 4-0 με αυτογκόλ στο 38ο λεπτό.
Πηγή: www.sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις