LIFESTYLE

Επώνυμη καταγγέλλει επίθεση από ποδοσφαιριστή κυπριακής ομάδας– ‘Με χαστούκισε’

Επώνυμη καταγγέλλει επίθεση από ποδοσφαιριστή κυπριακής ομάδας– ‘Με χαστούκισε’

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, Κύπρια επώνυμη καταγγέλλει ποδοσφαιριστής μεγάλης Κυπριακής ομάδας, για επίθεση εναντίον της το βράδυ του Σαββάτου (7/4).

Συγκεκριμένα, η γνωστή χορογράφος Natalie Kader την Κυριακή (8/4), δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, περιστατικό που συνέβη το προηγούμενο βράδυ, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ποδοσφαιριστής μεγάλης κυπριακής ομάδας.

Σύμφωνα με την ίδια, κατά τις 4.30 λοιπόν πρωινές ώρες επιστρέφοντας σπίτι της, είχε ένα αμάξι μπροστά της, το οποίο άλλοτε προχωρούσε πολύ αργά και άλλοτε φρενάριζε απότομα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει σωστά και να κινδυνεύει να τρακάρω μαζί του 2-3 φορές.

Σε κάποια φάση του κόρναρε γιατί δεν πήγαινε άλλο, σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε και πήγε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα της και την άρπαξε από τον γιακά φωνάζοντας και ζητώντας της τον λόγο, σύμφωνα πάντα με την ίδια.

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει στην δημοσίευσή της, κατέβηκε κάτω και τον σκούντηξε να κάνει πίσω λέγωντας του να φύγει. Λογομάχησαν για λίγο, και από εκεί κατάλαβε ότι ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να την χαστουκίσει στο πρόσωπο και να της φτύσει, ενώ εκείνη είχε μείνε σε κατάσταση σοκ.

Μετά, όταν προχώρησε να φύγει βρίζοντας την μπήκε και αυτή στο αμάξι της και αυτός γυρνάει πίσω και κλοτσάει την πόρτα της, όπως υποστηρίζει η Κύπρια επώνυμη.

Τέλος, όπως αναφέρει, η ίδια αναγνώρισε τον εν λόγω άντρα, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια είναι γνωστός ποδοσφαιριστής κυπριακής ομάδας, και μάλιστα τον έχει καταγγείλει ήδη στην Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top