Μέσα σε όλα υπάρχει και αυτό στην Ομόνοια

Μέσα σε όλα υπάρχει και αυτό στην Ομόνοια

Στην Ομόνοια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο το διοικητικό και σχεδόν κανείς δεν δίνει έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι.

Απολύτος δικαιολογημένα θα πείτε αφού όταν μια ομάδα δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση τότε πως θα προχωρήσει στους άλλους τομείς; Έτσι λοιπόν πρώτος στόχος είναι να βρεθεί μια διοίκηση που θα αλλάξει τα κακώς κείμενα στο τριφύλλι και θα καταφέρει να έχει η ομάδα μια ανοδική πορεία.

Οπόταν λοιπόν μέσα στα άλλα υπάρχει και σε δεύτερο πλάνο και η στελέχωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πρέπει να βρεθεί ο προπονητής ο οποίος θα πάρει τα κλειδιά για να διαλέξει τους παίχτες που θέλει, πρέπει να γίνουν προσεγμένες επιλογές και καλύτερος προγραμματισμός.

Κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί το φετινό έργο και όλοι ευελπιστούν ότι η Ομόνοια θα αρχίσει σιγά σιγά να πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις από την νέα χρονιά και θα έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα και μια καλύτερη πορεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE