LIFESTYLE

Η Κάτερ σχολιάζει την κατάσταση με τον Δώρο - 'Η φιλική μας σχέση χάλασε" - VIDEO

Η Κάτερ σχολιάζει την κατάσταση με τον Δώρο - 'Η φιλική μας σχέση χάλασε" -  VIDEO

Η Νάταλι Κάτερ μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και δεν έκρυψε την προσωπική της απογοήτευση για τον παίκτη του "Power of Love". 

Η Νάταλι Κάτερ βρίσκεται στο επίκεντρο, ειδικά μετά το ατυχές περιστατικό με τον άσσο της κυπριακής ομάδας, ο οποίος την χαστούκισε και την έφτυσε μέσα στην μέση του δρόμου. 

Η χοροδιδάσκαλος ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του TvOne "Όλα Για Σένα" και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για την σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη

Η μητέρα του παιδιού του Κύπριου παίκτη του reality αγάπης ''Power of Love" ακομπλεξάριστα μίλησε για τον έρωτα του Δώρου με την Αθηνά και το πόσο ταιριαστοί είναι οι δύο τους, μιας και θεωρεί ότι η παίκτρια του reality είναι το στυλ γυναίκας που αρέσει στον Κύπριο παίκτη.

Η Νάταλι σχολίασε την δήλωσή της σχετικά με το πόσο πολύ αρέσει στον Δώρο η δημοσιότητα, αλλά δεν έκρυψε και την απογοήτευσή της για τον Κύπριο παίκτη του reality και πατέρα του παιδιού της. 

Όπως είπε on air: "Εννοείται είχαμε πολύ καλή φιλική σχέση απλά μέχρι ένα σημείο και αυτή η φιλική σχέση χάλασε... Είναι κρίμα βέβαια". Το παιδί τους όπως ανέφερε το βλέπει όσο μπορεί, μιας και ζει μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Αθήνας... Δεν βάζει το παιδί τους να βλέπει τον πατέρα τους στην τηλεόραση και η ίδια διαφωνεί με την συμμετοχή του Δώρου Παναγίδη στο Power of Love

Η Νάταλι Κάτερ παραδέχτηκε ότι της είχε γίνει πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor και θα πήγαινε αν δεν είχε το παιδάκι τους, αλλά reality τύπου ''Power of Love" δεν την βρίσκουν σύμφωνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=xj4kRo5yQ70

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top