ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον έπιασε επ΄ αυτοφόρω να αυτοϊκανοποιείται βλέποντας φοιτήτριες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον έπιασε επ΄ αυτοφόρω να αυτοϊκανοποιείται βλέποντας φοιτήτριες

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας πλέον…

Αστυνομικός συνέλαβε επ’ αυτοφόρω 23χρονο να αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε φοιτήτριες.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (26/04) σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή Μακεδονίτισσας στην Λευκωσία, με τον νεαρό να προβαίνει στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια εντός του αυτοκινήτου του, βλέποντας φοιτήτριες.

Μια εξ αυτών κατήγγειλε το περιστατικό στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου, μέλη του οποίου επιλήφθηκαν άμεσα του θέματος.

Το αποτέλεσμα ήταν όργανο της τάξης να πιάσει τον 23χρονο φοιτητή στα πράσα ενώ προέβαινε στην άσεμνη αυτή πράξη.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 23χρονος αν και αρχικά αρνήθηκε, τελικά παραδέχθηκε και πλέον κατηγορείται για άσεμνη πράξη σε δημόσιο χώρο σε τουλάχιστον δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Προηγήθηκαν μαρτυρίες και αναγνώριση του υπόπτου.

Ο τελευταίος αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες για πανομοιότυπα περιστατικά είναι συχνές τον τελευταίο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έγιναν τουλάχιστον πέντε σχετικές καταγγελίες την τελευταία περίοδο.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και 19χρονος εθνοφρουρός, ωστόσο, εναντίον του δεν προέκυψε μαρτυρία ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κι ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE