ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στήνεται το παζλ του διπλού φονικού – Xειροπέδες σε 22χρονο Κύπριο

Στήνεται το παζλ του διπλού φονικού – Xειροπέδες σε 22χρονο Κύπριο

Σε τέταρτη σύλληψη προχώρησε το ΤΑΕ Λευκωσίας σε σχέση με το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Απριλίου στην οδό Ζάλογγου στον Στρόβολο με θύματα το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως «προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών, το βράδυ του Σαββάτου (28/04 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση διπλού φόνου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, 2018, στη Λευκωσία».

Θυμίζουμε πως για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση ακόμη τρία πρόσωπα ηλικίας 33, 21 και 22 ετών. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 33χρονο ύποπτο Λ.Τ. ο οποίος στην κατάθεση του την Παρασκευή (27/4), κατονόμασε στην Αστυνομία τον αδελφό του, τον 23χρονο Λ.Σ. ως τον δολοφόνο του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, Κούμεττο Κουμέττου, ο δράστης ο οποίος βρισκόταν εντός της οικίας και σκότωσε το ζεύγος, όταν άνοιξε την πόρτα στον δεύτερο του είπε: 'εμασσιαίρωσα τους τζιαι τους θκυό'.

 Πρόκειται μάλιστα για ετεροθαλή αδέλφια. Να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος κατονόμασε επίσης  και την συμβία του ηλικίας 21 ετών.

Να αναφέρουμε πως ο 21χρονος που συνελήφθη το Σάββατο (28/04) το βράδυ αναμένεται να οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου στις 09:30 το πρωι της Κυριακής (29/04) για αίτημα προσωποκράτησης του.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top