ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην Ομόνοια…

«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην Ομόνοια…

Μια μόλις μέρα πριν την Εκλογική Συνέλευση στην Ομόνοια.

Το σκηνικό γύρω από τις εκλογές στην Ομόνοια είναι εδώ και μέρες θολό ενώ η εμφάνιση του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου και Ρόη Πογιατζή μπορεί να δείχνει ότι υπάρχει ναι μεν ενδιαφέρον αλλά υπάρχει επίσης και καχυποψία από αρκετούς φίλους της Ομόνοιας όπως και οργανωμένα σύνολα.

Δείτε επίσης:

 «Υπάρχει επιλογή – Πορεία Αλλαγής για 1948 λόγους» (ανακοίνωση με αιχμές και ερωτήματα)

 «Αιχμηρή» Θυρα 9 για «ξεπούλημα» της Ομόνοιας και για ενόχους και συνενόχους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Θύρα 9 και ο συνδυασμός Πορεία Αλλαγής έχουν εδώ και μέρες εκφράσει τις έντονες ανησυχίες τους για την πρόταση Παπασταύρου και μάλιστα με τις σημερινές ανακοινώσεις τους εξαπέλυσαν κατά μέτωπον επίθεση εναντίον του κ. Παπασταύρου.

Όπως και να έχουν όμως τα δεδομένα, οι εκλογές της Τετάρτης απέχουν λιγότερο από 24 ώρες και αυτοί που θα πάρουν την ψήφο των μελών θα έχουν και την ευθύνη για να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Δεν την παίρνει την Ομόνοια να παρθούν κι άλλες λάθος και καταστροφικές αποφάσεις…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top