ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΣΙΕΛΕΠΗΣ: «Το πλαίσιο Γκουτέρες είναι ένα και μοναδικό» - Επίθεση σε Προδρόμου για ΑΚΕΛ

ΤΣΙΕΛΕΠΗΣ: «Το πλαίσιο Γκουτέρες είναι ένα και μοναδικό» - Επίθεση σε Προδρόμου για ΑΚΕΛ

Λανθασμένα δίδεται η εντύπωση ότι πρόκειται για δύο έγγραφα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης (3/5) ο Τουμάζος Τσιελεπής, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ και της διαπραγματευτικής ομάδας αναφορικά με το πλαίσιο Γκουτέρες.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου ο κ. Τσιελεπής τόνισε ότι «το πλαίσιο Γκουτέρες είναι ένα και μοναδικό και έχει κατατεθεί από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, μέσω του ειδικού απεσταλμένου του Έσπεν Μπαρθ Άιντα στις 4 Ιουλίου 2017».

Εκφράζοντας απορία γιατί να γίνεται τώρα τόσος ντόρος, κατήγγειλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου για τη δήλωση της Τετάρτης (2/5), όταν κατηγόρησε το ΑΚΕΛ «με χυδαίο τρόπο».

«Η δήλωση, συνέχισε, αρχίζει από μια διαστρέβλωση και από κάτι που δεν ανέφερε ο Ακιντζί για να πει πως το ΑΚΕΛ υποστηρίζει τη θέση του Τουρκοκύπριου ηγέτη ότι η ασφάλεια και οι εγγυήσεις δεν είναι στο πλαίσιο Γκουτέρες» υπογράμμισε.

Χρειάζεται και λίγος σεβασμός της κοινής νοημοσύνης,  πρόσθεσε ο κύριος Τσιελεπής, επικρίνοντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι δεν τοποθετείται αν είναι έτοιμος να αποδεχθεί επανέναρξη των συνομιλιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top