ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπάρχει… πρόκληση και με Κέρκεζ να ξαφνιάζει και πάλι (πιθανή ενδεκάδα)

Υπάρχει… πρόκληση και με Κέρκεζ να ξαφνιάζει και πάλι (πιθανή ενδεκάδα)

Πριν έξι χρόνια τέτοια μέρα στην ΑΕΛ πήγαιναν για άλλα πράγματα, για μεγαλεία, για χαρές στο Τσίρειο Στάδιο, σήμερα, όμως, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Διαβάστε:

Τέτοια στιγμή δεν ξεχνιέται με τίποτα – Λησμονούν να τις ζήσουν και πάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στόχος στο πρωτάθλημα μπορεί να μην υπάρχει για την ΑΕΛ στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές, όμως οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να ολοκληρώσουν αυτή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με όσο γίνεται πιο ψηλά το κεφάλι.

Έτσι, κόντρα σε ΑΠΟΕΛ σήμερα στο Τσίρειο Στάδιο και σε μία βδομάδα εκτός έδρας με την ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να έχουν θετικά αποτελέσματα για να αποχαιρετήσουν μακριά από κάποια διάκριση την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Φυσικά, ενόψει της βραδινής (19:00) αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο για την 9η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, η πρόκληση, το κίνητρο, που έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή, Ντούσαν Κέρκεζ, είναι δεδομένα πράγματα.

Δηλαδή, το ότι έχουν απέναντι τους την ομάδα που την περασμένη αγωνιστική ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με αφεντικό τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ αυτό λέει πολλά, μιλάει αρκετά, για το τι πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι και τα στοιχεία της προκατάληψης και όλων όσων ακούγονται πέρα δώθε, σε αθλητικά στέκια, σε εκπομπές και όχι μόνο, που τείνουν και ωθούν τον Ντούσαν Κέρκεζ να τονίζει στους παίκτες τους ότι οι παίκτες που θα μπουν μέσα στο Τσίρειο Στάδιο και θα αγωνιστούν έχουν σκοπό να παίξουν κυρίως και μόνο για τη βαριά ιστορική φανέλα που φοράνε.

Έτσι, ο Βόσνιος κόουτς δεν αποκλείεται για ακόμη μία φορά να ξαφνιάσει με τις επιλογές του στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ, κάτι το οποίο έχει κάνει και σε άλλα ντέρμπι σε αυτή τη β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Ένα πιθανό σχήμα για τον Κέρκεζ στο βραδινό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, Λαφράνς και Τεϊσέιρα στο κέντρο της άμυνας, Κυριάκου και Γουίλερ στα αμυντικά άκρα, με Ζντραβκόφσκι και Ιρένε ως ανασταλτικά χαφ, Γκαμπιονέτα πιο μπροστά τους, Αβραάμ και Τόρες στα «φτερά» με Τεξέιρα ή Σασσί στην κορυφή της επίθεσης.  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Τζούνιορ, Μπενίτεζ, Σοάρες, Σίλβα, Νικολάου, Ηλία, Ρομάν, Γερολέμου, Γεωργίου, Κεραυνός.  Εκτός αποστολής είναι ο Αϊρόσα, μιας και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπειών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top