ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι και εάν αποτελεί ιδιαιτερότητα του γαλαζοκίτρινου ντέρμπι, το ζητούμενο δεν αλλάζει (πιθανή ενδεκάδα)

Τι και εάν αποτελεί ιδιαιτερότητα του γαλαζοκίτρινου ντέρμπι, το ζητούμενο δεν αλλάζει (πιθανή ενδεκάδα)

Η τελευταία εξόρμηση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επιβάλλεται να είναι νικηφόρα για τον ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να χαϊδέψει και άλλο το έκτο συνεχόμενο τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας, αναμένοντας μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση για την τελευταία αγωνιστική.

Σημαντική ιδιαιτερότητα για το παιχνίδι που ξεκινάει η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ για την 9η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος είναι ο προπονητής της πρωτοπόρου ομάδας, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος κόουτς επιστρέφει στη Λεμεσό δη στην έδρα της προηγούμενης του ομάδας.  Αντίπαλος αυτή τη φορά και με τον… τίτλο του πρωτοπόρου στον βαθμολογικό πίνακα.

Σαφέστατα, ο ΑΠΟΕΛ, τεχνική ηγεσία και παίκτες, σε κανένα σημείο δεν επηρεάζονται από όσα λέγονται πέρα δώθε για το βραδινό ντέρμπι, με πάσα σοβαρότητα και συγκέντρωση αναμένουν άπαντες τον αγώνα για να μπορέσει η ομάδα να δώσει συνέχεια από εκεί που έμεινε στο πρόσφατο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα για να περάσει νικηφόρα από τη Λεμεσό.

Πιθανό σχήμα για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι Πέρεθ κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Ενσούε, Πολιάκοφ, Μερκή και Λάγο, Μοράις και Σόουζα ως ανασταλτικά χαφ, με Εμπεσίλιο πιο μπροστά τους, Ντελατόρε και Σάλαϊ στα «φτερά» και στην κορυφή της επίθεσης ο Ποτέ.

Στο πλευρό του ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να έχει 1726 φιλάθλους, σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από την ιστοσελίδα διάθεσης εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους του βραδινού αγώνα από την ΚΟΠ, που μαζί με τη διοίκηση Πετρίδη θα είναι στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top