ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΘΑΝΟ και σπάνιο αυτό που έκανε ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την ΑΕΛ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΙΘΑΝΟ και σπάνιο αυτό που έκανε ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την ΑΕΛ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, άλλη στο δεύτερο.

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από το 12ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΛ όμως ο ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μάλιστα οι γαλαζοκίτρινοι έφτιαξαν 16 τελικές φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά του ματς. Αυτό όμως που παρατήρησαν όλοι με το τέλος του αγώνα ήταν πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε τελική φάση σε όλο το Β’ μέρος.

Μπορεί να μην κινδύνευσε ιδιαίτερα και να κράτησε το υπέρ του και πολύτιμο 2-1 όμως δεν απείλησε καθόλου μπροστά! Από την άλλη η ΑΕΛ έκανε 4 τελικές στο πρώτο μέρος και συνολικά 7 μέχρι το τέλος του ματς.

Δείτε φωτογραφίες:

Α’ ημίχρονο:

Β’ ημίχρονο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top