ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανθρωποκυνηγητό στον Ύψωνα - Πώς «γάζωσαν» τους αστυνομικούς – Αναγνωρίστηκε ένας δράστης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανθρωποκυνηγητό στον Ύψωνα - Πώς «γάζωσαν» τους αστυνομικούς – Αναγνωρίστηκε ένας δράστης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της φονικής επίθεσης κατά αστυνομικών στον Ύψωνα της Λεμεσού γύρω στις 23:00 (05/5).

Όπως σημειώσαμε και προηγουμένως, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από δυο γνωστά στις Αρχές εγκληματικά στοιχεία, ενώ ο συνάδελφος του πρώτου έχει τραυματιστεί ελαφρά, προλαβαίνοντας να πυροβολήσει έναν εκ των δραστών.

Οι δράστες βρίσκονταν σε αυτοκίνητο ενοικιάσεως που ήταν σταθμευμένο σε χωράφι στον Ύψωνα. Επειδή κινήθηκαν υποψίες, ειδοποιήθηκε περιπολικό να μεταβεί στην περιοχή.

Όταν έφτασε στο σημείο το περιπολικό, ο ένας αστυνομικός κατέβηκε από το αστυνομικό όχημα και προσέγγισε το αυτοκίνητο ενοικιάσεως (στη φωτογραφία κάτω, η σκηνή της φονικής επίθεσης).

Οι δυο παράνομοι άρχισαν να πυροβολούν κατά των δυο αστυνομικών, τραυματίζοντας τον έναν πολύ σοβαρά (εκείνον που τους προσέγγισε πρώτος), ενώ από σφαίρα τραυματίστηκε και ο δεύτερος αστυφύλακας. Ο τελευταίος κατάφερε να πυροβολήσει με το υπηρεσιακό του όπλο τον έναν εκ των δραστών.

(Η οικογένεια της Αστυνομίας, είναι συγκλονισμένη. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, βρίσκονται περιπολικά -βλ. φωτό πάνω- όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας αστυνομικός).

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ανθρωποκυνηγητό, αφού στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας.

Πληροφορία αναφέρει ότι οι δράστες είναι περικυκλωμένοι στην κτηνοτροφική των Πολεμιδιών.

Το αυτοκίνητο των εγκληματιών, φαίνεται να οδηγείτο από έναν εκ των δυο καταζητούμενων για τις ληστείες υποκαταστημάτων χρηματοπιστωικών οργανισμών στην Λεμεσό. Να θυμίσουμε ότι για τις ληστείες καταζητούνται οι Χάρης Σαρίδης (34 χρόνων) και Χαράλαμπος Καλογερίδης (33 χρόνων).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top