ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο 96′ στην… κόλαση οι Αγίοι!

Στο 96′ στην… κόλαση οι Αγίοι!

Με γκολ του Ντέιβις στο 96′ η Εβερτον ισοφάρισε 1-0 κι έστειλε στην… κόλαση τη Σαουθάμπτον. Ολα για όλα στην Ουαλία και στον «τελικό» παραμονής οι Αγιοι!

Ο διαιτητής δείχνει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις με τη Σαουθάμπτον να είναι πάνω από τη ζώνη παραμονής χάρη στο γκολ Ρέντμοντ. Η Εβερτον θέλει να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και πιέζει, στο 90+4′ ο ΜακΚάρθι θα σώσει τους Αγιους, αλλά δυο λεπτά αργότερα το… θαύμα δεν ολοκληρώθηκε, η τύχη γύρισε την πλάτη, τα Ζαχαρωτά ισοφάρισαν και η Σαουθάμπτον επέστρεψε κάτω από τη ζώνη. Πλέον, είναι στο -1 από τη 17η Σουόνσι και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στο «Liberty» από τους Ουαλούς.

Κακό α’ μέρος, με τη Σαουθάμπτον να είναι πιο κινητική από την αντίπαλό της, αλλά να μην έχει ουσία. Δυο φορές φάνηκε απειλητική, αλλά τόσο ο Οστιν στο 20ο λεπτό όσο και ο Ρομέου στο 28′ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η Σαουθάμπτον μπήκε ορεξάτη στην επανάληψη και στο 56′ άνοιξε το σκορ. Ο Τάντιτς άρχισε την προσπάθεια, ο Σοάρες μοίρασε ιδανικά στον Ρέντμοντ, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι Αγιοι είχαν τον έλεγχο μέχρι το 86′ όταν, ο ο Γιοσίντα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Νιάς. Η Εβερτον πίεσε, στο 90+4 ο ΜακΚάρθι με απίθανη επέμβαση νίκησε τον Μπέινς, αλλά δυο λεπτά αργότερα ήρθε το… σοκ! Ο Μπέρτραντ έκανε τραγικό γύρισμα, ο Ντέιβις έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα…

gazzetta.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top