ΛΟΝΔΙΝΟ: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό

ΛΟΝΔΙΝΟ: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό

Ένας 17χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό σε δρόμο του Λονδίνου, το Σάββατο.

Όπως σημειώνει το BBC, η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στην οδό Cooks στην περιοχή Σάουθάρκ της βρετανικής πρωτεύουσας, στις 18:05 τοπική ώρα του Σαββάτου.

Όταν έφθασαν στην περιοχή για να ερευνήσουν τις αναφορές, εντόπισαν τραυματισμένο τον έφηβο σε παρακείμενο δρόμο.
 
Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα, με το ιατρικό προσωπικό να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον 17χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα από σφαίρα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, ο έφηβος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
 
zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE